Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης του χρέους υπεράσπισης του συγκεκριμένου κατηγορουμένου, έγινε αμέσως αντιληπτό, ότι η επίκληση του ισχυρισμού του αποκλεισμού του καταλογισμού του λόγω της σχιζοφρένειας παρανοϊκού τύπου που αντιμετωπίζει, ως κατάστασης που αποκλείει εντελώς την αντιληπτική ικανότητα του δράστη, θα προκαλέσει την αντίδραση της κοινής γνώμης, καθώς πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό με έναν νεκρό συμπολίτη μας.

Ωστόσο, κατά την χθεσινή διαδικασία της απολογίας του δράστη, τόσο η υπεράσπιση όσο και η κα Εισαγγελέας και ο κος Ανακριτής, λειτούργησαν με μοναδικό γνώμονα την απονομή δικαιοσύνης και την εφαρμογή των διατάξεων του Νόμου. Η ψυχική νόσος αντιμετωπίζεται από την ευνομούμενη κοινωνία μας με διατάξεις που προστατεύουν πρωτίστως τον ίδιο τον άρρωστο, και ακολούθως την κοινωνία και όλους όσους έχουν επηρεαστεί από τις πράξεις του ασθενή.

Σκοπός μας είναι η διασφάλιση της εφαρμογής του Νόμου, η δίκαιη αντιμετώπιση του κατηγορουμένου με βάση τον Νόμο και τελικώς η εφαρμογή του Νόμου.

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Mega Channel , Newsit , ENA Channel, Center TV.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την υπόθεσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας και εξειδικευμένοι δικηγόροι με εμπειρία, θα αναλάβουν να σας παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές.