Η δικηγορική εταιρεία Λαγοπούλου – Μαλαμίδης και συνεργάτες στις 100 καλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Σήμερα γιορτάζουμε την βράβευση της δικηγορικής εταιρείας μας Λαγοπούλου Μαλαμίδης & συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, ως μια εκ των καλύτερων στην Ελλάδα, με δύο βραβεία, ένα για το γραφείο της Καβάλας και ένα για το γραφείο της Αθήνας.

Η δικηγορική εταιρία ΄΄ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ & συνεργάτες΄΄ αποτελεί συνέχεια του δικηγορικού γραφείου Εύχαρις Λαγοπούλου & συνεργάτες  που ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς δικαίου, με δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας .

Η νομική εξειδίκευση, η αδιάλειπτη ενασχόληση, η μαχητική δικαστηριακή παράσταση και η επιτυχής υπεράσπιση των εντολέων είχαν ως αποτέλεσμα την εδραίωση της εταιρείας από την πρώτη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδος και την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους εντολείς τους.

Η ανάπτυξη της δραστηριότητας στην Αθήνα και η διεύρυνση του δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, προσέδωσε νέα δυναμική και οδήγησε στην ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση οπουδήποτε νομικού ζητήματος.

Η συνεχής παρουσία μας στα νομικά δρώμενα και η επιμελής ενημέρωση και κατάρτιση των στελεχών μας, μας χάρισε μια πολύτιμη εμπειρία, την οποία εδώ και 30 χρόνια σας προσφέρουμε.

Συγκεκριμένα η δικηγορική εταιρεία μας απέσπασε δύο θέσεις μέσα στην λίστα του TOP100 των δικηγορικών γραφείων – δικηγόρων πανελληνίως, μια για το δικηγορικό γραφείο της Αθήνας και μια για το δικηγορικό γραφείο της Καβάλας.

Η δικηγορική εταιρεία Λαγοπούλου – Μαλαμίδης και συνεργάτες είναι η μόνη που βραβεύεται σε Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη, μία εκ των τεσσάρων δικηγορικών εταιρειών που βραβεύεται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μια εκ των εικοσιπέντε που βραβεύεται στην Αθήνα.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και τους συνεργάτες μας για αυτήν την μεγάλη επιτυχία.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για όποιο ζήτημα σας απασχολεί και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα συζητήσει μαζί σας την υπόθεσή σας και θα σας προτείνει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.