Πιστοποίηση της δικηγορικής εταιρίας Λαγοπούλου – Μαλαμίδης και συνεργάτες σύμφωνα με EN ISO 9001 : 2015

Η δικηγορική εταιρία Λαγοπούλου – Μαλαμίδης εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα EN ISO 9001 : 2015 εξασφαλίζοντας την σχετική πιστοποίηση.

Η πιστοποίηση που αφορά στην Παροχή Νομικών Συμβουλών και Δικηγορικών Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με της διαδικασίες επιθεώρησης και πιστοποίησης και εναρμονίζεται με τους θεμελιώδεις στόχους αλλά και τις αρχές της εταιρείας μας, ήτοι την παροχή πολυδιάστατων νομικών υπηρεσιών που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους, την άμεση και αποτελεσματική δικαστική και εξωδικαστική εκπροσώπηση των εντολέων μας με γνώμονα το συμφέρον τους και την άμεση αντιμετώπιση των αναγκών τους με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό αλλά και δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα για εμάς.

Συνεχίζουμε την διαρκώς εξελισσόμενη πορεία μας αποδεικνύοντας ότι η επιλογή του κατάλληλου νομικού συμπαραστάτη αποτελεί δέσμευση τιμής για εμάς. Επικοινωνήστε μαζί μας και εξειδικευμένοι δικηγόροι με εμπειρία, θα αναλάβουν να σας παρέχουν τις κατάλληλες νομικές συμβουλές. Δικηγορικά γραφεία στην Αθήνα και την Καβάλα. Δυνατότητα απομακρυσμένου ραντεβού. Παράσταση σε όλη την Ελλάδα.