Τηλ. Επικοινωνίας
+30 2510 833142

Προφίλ

Τα 20 και πλέον χρόνια ενεργής και μάχιμης δικηγορίας σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, καθώς και το δίκτυο των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν καθοριστικά κριτήρια για να μας αναθέσετε την υπόθεσή σας και να δείξετε εμπιστοσύνη στη συνεργασία μας… Άλλωστε έτσι έπραξαν μεγάλες εταιρίες, τράπεζες και ιδιώτες, σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Με την συνεχή παρουσία μας σε Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κομοτηνή και Έβρο είμαστε σε θέση να συζητήσουμε και να παρέχουμε συμβουλές και συνεργασία για όποια υπόθεση είμαστε αρμόδιοι, έγκυρα και υπεύθυνα.

Με τη δεύτερη γενειά δικηγόρων να ξεκινάει την σταδιοδρομία της,εξασφαλίζεται η πορεία του γραφείου στο μέλλον,ενώ διευρύνεται και η ειδίκευση σε περισσότερους τομείς.Το γραφείο μας ειδικεύεται τόσο σε αστικές,όσο και σε ποινικές υποθέσεις,οι οποίες μελετώνται από τους αντίστοιχα εξιδικευμένους δικηγόρους μας,και λαμβάνονται οι καλύτερες και πιο συμφέρουσες αποφάσεις για την έκβαση της υπόθεσής σας.

Επιπλέον αποτελούμε νομικοί σύμβουλοι κατά τα ευρωπαικά και αμερικάνικα πρότυπα,έννοια ευρύτερη του δικηγόρου,που βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με τους πελάτες τους,ώστε κάθε επαγγελματική κίνησή τους, να είναι νομικά κατοχυρωμένη.

Εμπιστευθείτε μας την υπόθεσή σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Κάνετε την σίγουρη επιλογή.